Klistermærker / Stikkers


Skab personlige Klistermærker / Stikkers med dit helt eget logo og design hos os!
Hos os har du friheden til at vælge farver, former og antal for at skabe Klistermærker / Stikkers med tryk, der passer præcis til dine behov. Vores Klistermærker / Stikkers er ideelle for virksomheder, der ønsker at bruge dem som reklamegaver til kunder og gæster eller som et mærke på deres produkter, forsendelser osv.
Derudover er de også velegnede til enkeltpersoner, der ønsker et mindre antal sjove og personlige Klistermærker / Stikkers . 

En enkel metode til at styrke dit brand Når du arbejder på at forme din brandidentitet, er det vigtigt at huske, at selv små detaljer kan have en betydelig indvirkning. Klistermærker / Stikkers på ark eller rulle giver dig mulighed for at tilføje dit brand til en bred vifte af varer og produkter. Brug dem fx til at forsegle gaveposer og indpakning eller give en personlig touch til forsendelseskasser. 
Klistermærker / Stikkers er også populære til events og fås i mange forskellige former. Prøv det – og sæt dit logo overalt!

Da prisen på Klistermærker / Stikkers afhænger af printmodel, størrelse, antal, og medie.
så det ikke lige til at sætte en pris så kontakt os via mail eller telefon, så står klar til at finde den optimale løsning, der imødekommer dine behov. 

Del med dine venner:


Design og trykfiler
  • Leveres med tryk i 4 farver (4+0)
  • Trykfilen skal sendes som PDF.
  • Skabelon: 
  • Hvis din fil er større end 20MB, kan du sende filen via Wetransfer

Levering

  • Produktionstiden af Klistermærker / Stikkers med tryk er 6-12 hverdage, efter godkendt design.
    Derudover er der en leveringstid på 1-2 hverdage med GLS.
  • Der er mulighed for ekspres produktion & levering mod et gebyr. Med ønske om dette, kontakt os via mail eller telefon.
  • Efter ønske du at afhente hos os kan du også det efter aftale.